• Service
Parts
Tooth plate
Ersatzteillager
Tension wheel

Reparatie van omsnoerings-handgereedschap

het uitvoeren van de reparaties aan handgereedschap wordt uitgevoerd door onze ervaren en gespecialiseerde professionele service technici. Op verzoek ontvangt u vooraf een kostenraming voor elke reparatie. Voor de reparatie van dit handgereedschap hebben wij de nodige speciale apparatuur om uw product in nieuwe staat te herleveren. De meest voorkomende reserveonderdelen hebben wij in voorraad, zodat u snel kan worden geholpen. Aarzel niet om - direct d.m.v. het type nummer van het apparaat en uw reparatiewensen Makopak te contacteren.

Reparatie van omsnoerings-kop

wij leveren toonaangevende service en reparatie diensten uitgevoerd door uitsluitend ervaren en hoog gekwalificeerde service technici. Veelal hebben deze technici tientallen jaren professionele ervaring met omsnoerings-machines, zowel mechanisch en elektrisch inclusief (PLC) programmering. In onze eigen speciaal ingerichte werkplaats worden door onze goed opgeleide service technici uw onderhoudsbeurten / reparaties / revisies aan uw omsnoeringkop, handgereedschap uitgevoerd. Middels onze professionele testbank welke universeel ontworpen is om elk type omsnoeringskop optimaal en functioneel te testen, is elk technisch probleem voor Makopak oplosbaar.

Im Großen Feld 1,
D-46485 Wesel Duitsland

info@makopak.de

+49 (0) 281 - 460 953-0

openingstijden
Ma.-Do.: 7:00 - 16:00 Uur
vrijdag: 7:00 - 14:00 Uur

Om onze website voor u te optimaliseren en om deze continu te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.