• Bedrijf

MAKOPAK Professional Parts and Service

MAKOPAK is een familiebedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft opgedaan met omsnoeringsmachines van diverse marktleiders. Naast kwaliteits reserveonderdelen die zich reeds voor vele jaren wereldwijd hebben bewezen, bieden wij ook een professionele service voor uw omsnoeringsmachines en apparatuur.

Het belangrijkste werkterrein van onze activiteiten is de productie van reserveonderdelen van hoge kwaliteit voor verpakkingsmachines en apparatuur. Hierdoor bieden wij onze klanten de keuze om naast de Original Equipment Manufacturer een tweede, volledig bekwame leverancier incl. de nodige know-how in te zetten. Makopak kan uw reserve-onderdelen en gekwalificeerde service leveren tegen een betaalbare prijs.

De naam MAKOPAK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, eenvoudige directe communicatie en staat garant voor snel contact met een vakbekwame professional.

Middels goede referenties - een groot aantal gerenommeerde en tevreden klanten, onze onberispelijke reputatie en eerlijke manier van zaken doen opent steeds bredere groepen van klanten voor ons. Op verzoek kan ons geschoold personeel een opleiding van uw medewerkers in onze werkplaats verzorgen - vooral als het gaat om reparaties aan volledig automatische omsnoerings-eenheden - we zijn uitgerust met de beste apparatuur, testopstellingen en alles wat nodig is voor de opleiding van uw personeel (zie rubriek Service). Op aanvraag kunnen wij u exact vertellen welke verschillende soorten reserveonderdelen wij kunnen leveren t.b.v. uw omsnoeringsmachines en apparatuur ( incl. bijbehorende reparatie service welke wij verlenen). Levering van reserveonderdelen en of slechte uitvoering van reparaties met "weinig technische kennis" zult u bij Makopak niet tegen komen. Mocht u nog verdere vragen hebben - of als er iets onduidelijk is, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Probeer onze kwaliteit en expertise! Let's talk about it of bezoek ons - of nog beter we komen graag bij u langs!

Im Großen Feld 1,
D-46485 Wesel Duitsland

info@makopak.de

+49 (0) 281 - 460 953-0

openingstijden
Ma.-Do.: 7:00 - 16:00 Uur
vrijdag: 7:00 - 14:00 Uur

Om onze website voor u te optimaliseren en om deze continu te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.