• Impressum

MAKOPAK - Mark Konder e.K.

Managing Director: Mark Konder
Adres: Im Grossen Feld 1, D-46485 Wesel, Duitsland
Telefoon: +49 (0) 281 - 460 953-0
Fax: +49 (0) 281 - 460 953-20
KvK: Amtsgericht Duisburg
Handelsregister: A 10623
BTW-identificatienummer Nr.: DE 169559888

Belangrijke opmerking voor alle links:

Bij besluit van 12 Mei 1998 - 312 O 85/98 - "Aansprakelijkheid omtrent links" besloten door de regionale rechtbank (LG) van Hamburg, dat men door het toevoegen van een link, de inhoud van de gelinkte webpagina heeft te beantwoorden. Wij distantiëren ons hierbij nadrukkelijk van alle inhoud van alle gelinkte pagina's op onze website en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan. Deze verklaring geldt voor alle links welke op deze website aanwezig zijn.

Disclaimer:

De informatie op deze website is zorgvuldig gecontroleerd en wordt regelmatig bijgewerkt. Echter, er kan geen garantie worden gegeven dat alle informatie juist is c.q. up-to-date is. Dit geldt met name voor alle verbindingen (links) naar andere websites die worden genoemd direct of indirect. Alle informatie kan worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging, verwijderd of veranderd. Iedereen op dit product website namen, productnamen en logo's zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van hun respectieve eigenaars.

Alle productnamen en logo's vermeld op deze website, zijn geregistreerde of ongeregistreerde handelsmerken en eigendom van hun respectieve eigenaars. In het bijzonder, "Signode" is een geregistreerd handelsmerk van Illinos Tool Works Inc, USA .. "Strapex" is een geregistreerd handelsmerk van Strapex AG, Zwitserland. "Orgapack" is een geregistreerd handelsmerk van Orgapack GmbH, Zwitserland.

Om onze website voor u te optimaliseren en om deze continu te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.